"Ik ben op aanraden van een collega bij Bas Goos terecht gekomen. Bas heeft mij door een moeilijke periode in mijn leven heen geholpen. Bas heeft mij vooral concrete handvatten geboden waarmee ik de stress die ik had goed het hoofd kon bieden. Mijn leven is er een stuk rustiger door geworden."

Rob, account manager

"De stress op mijn werk is er nog steeds, maar dankzij Bas Goos kan ik er nu wel veel beter mee omgaan. Ik kan stresscoach Bas Goos aan iedereen aanraden."

Suzanne, juriste

"Het fijne aan Bas is dat hij zelf ervaring heeft als teammanager binnen een groot bedrijf. Hij herkende veel van waar ik tegen aan liep en dat praat gemakkelijker. Bas gaf me het inzicht dat ik zelf veel in de hand heb. Ik sta nu veel relaxter voor mijn team. En ik neem minder werkstress mee naar huis."

Angelique, teammanager

"Ik had eerst geen vertrouwen in een coachtraject, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Nu begrijp ik ook dat ik me niet aanstelde toen ik me zo moe en rot voelde. Ik ben er nog niet, maar dankzij Bas heb ik er alle vertrouwen in dat ik er sterker uitkom."

Kasper, sales medewerker